Recensies Tutto Risotto

“Het moeten de tomeloze inzet en zorgzame toewijding van Florine Boucher zijn die van Tutto Risotto een uitputtende monografie hebben gemaakt zoals je die zelden tegenkomt.”

Joep Habets – Vrij Nederland, 22.11.2014

—–

“This book is a treasure trove of little known recipes and a lovingly researched account of a classic Italian dish and how to cook it.”

Gillian Riley – auteur van The Oxford Companian to Italian Food, 1.09.2014

—–

“Tutto Risotto is niet alleen een kookboek, het is ook een bijbel en een biografie. Een reisgids door een gerecht.”

Dorien Knockaert – Magazine van De Standaard, 1.04.2014

—–

“This is a handsome, beautifully produced book, well researched, certainly the best book on risotto and one that is sure to be widely consulted and cooked from.”

Jill Norman – uitgever, grondlegger van de Penguin Cookery Library in de UK, culinair publicist en beheerder van de culinaire nalatenschap van Elizabeth David, 18.4.2014

—–


“Met gemak zou ik twee krantenpagina’s kunnen uitwijden over Boucher’s boek. Laat ik volstaan te zeggen dat Tutto Risotto een meesterwerk is. Wie van risotto houdt, moet het lezen. Punto.”

Janneke Vreugdenhil – NRC Handelsblad en nrc.next, 6.1.2014

—–

“Krijgen we toch aan het eind van het jaar zowaar een van de mooiste kookboeken van 2013 in handen.”

Hermus & Zandstra – Dagblad van het Noorden, 9.12.2013

—–

“Maar wat mij betreft is de winnaar Tutto risotto van Florine Boucher.”

Felix Wilbrink’s kookboek van het jaar: Smakelijk lezen – De Telegraaf, 30.11.2013

—–

“Een beschaafd mens eet risotto met een vork.”

Hilary Akers – FD Persoonlijk, 23.11.2013

—–

“Boucher schrijft met literaire finesse over eten.”

Jonah Freud – Het Parool, 19.11.2013

—–

“Wie heeft het ooit in een gewichtig kookboek durven constateren: hout maakt geen herrie.”

Wouter Klootwijk – NRC Handelsblad, 18.11.2013

—–

“Voor iedere liefhebber van de goede recepten van Florine Boucher. Tja, voor wie eigenlijk niet?”

Edith Dourleijn – Koken.blog.nl

—–

“Echte eetkennis uit het oude land, uit het hart van het eten, uit Italië. Florine Boucher’s meesterwerk.”

Felix Wilbrink – De Telegraaf

—–

“Smakelijke paprijst. Florine Boucher schreef er een groots en meeslepend standaardwerk over.”

Wouter Klootwijk – NRC Handelsblad, 11.11.2013

—–

“Tutto Risotto is werkelijk het ultieme risottoboek.”

Recensie Athenaeum boekhandel Amsterdam (Debby Koudenburg)

—–

“Hoeveel kikkers gaan er in een kilo kikkers?”

Gesprek met Florine Boucher op TROS-Nieuwsshow

—–

“Alle recepten worden door Florine in een historische dan wel geografische of persoonlijke context geplaatst, zodat ze vanaf het papier al gaan leven.”

Bespreking op Foodlog, door Cécile Janssen

—–

“Tutto Risotto staat er op. Dat is nogal een bewering. Maar eerlijk gezegd, ik denk dat ze gelijk heeft. “

Felix Wilbrink – De Telegraaf

—–

“Een bijzonder kookboek!”

Potten & Pannen

—–

“Alles over risotto”

Italië Magazine

—–

Rubriek Mangiare

Italië Magazine

—–