Het derde NRC HANDELSBLAD kookboek

Titel: Het derde NRC Handelsblad kookboek
Florine Boucher, Annelène van Eijndhoven, Kim Maclean en Anne Scheepmaker
Fotografie: Niels Schumm
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam, 1998
ISBN 90-388-5501-x

Met dit derde deel van de NRC Handelsblad kookboeken, markeren de auteurs van de veelgeprezen rubriek ‘Recept’ hun tienjarig bestaan als kookcollectief van NRC Handelsblad.
Niet alleen hun lekkerste recepten maar ook ‘de beste paarden van stal’ krijgen een plaatsje in deze bijzondere uitgave. Met meer dan 300 beproefde recepten. Marokkaanse pastei van kip en amandelen, inktvissalade, lamsstoof met reine-claudes en spekjes of stoer Iers sodabrood als ideale partner voor gerookte zalm bij een donker biertje. Het zijn slechts enkele voorbeelden uit deze gevarieerde selectie jubileumrecepten.

Antiquarisch is het boek nog verkrijgbaar.

Terug naar boven