AARDAPPEL DE NIEUWE KEUKEN

Titel: Aardappel De Nieuwe Keuken
Auteurs: Florine Boucher en Anne Scheepmaker
Fotografie: Gerhard Witteveen
Gottmer Uitgeversgroep: Becht-boeken, Haarlem, 2005
ISBN: 90-230-1163-5

Dertig gevarieerde recepten voor het populairste basisingrediƫnt van weleer raken niet in de vergetelheid met dit handige boekje. De recepten bestrijken het hele scala van Europese aardappelgerechten met soepen, salades, voorgerechten, gemengde hoofdgerechten en bijgerechten.
Er wordt ook informatie gegeven over aardappelrassen zoals vastkokers, afkokers en over hun kenmerkende eigenschappen. Ook de zoete aardappel komt aan bod.
En natuurlijk worden de diverse kooktechnieken voor aardappels beschreven. Een afkoker zonder aanbranden droog en kruimig op tafel zetten is een kunst die niet verleerd mag worden.

Antiquarisch is dit boek nog verkrijgbaar

Terug naar boven